Vi förstår vårt ansvar, ni kan känna er trygga med oss

Get in contact with us  Trygghet att växa med BQ Redovisning

  För oss handlar bra redovisning om att företag ska vara trygga i att växa. Trygghet i att veta vad som händer innan det faktiskt händer. I att veta att man kan skala upp när det behövs. Trygghet i att veta vad som behövs för att kunna ta nästa steg.

  Se till att du får rätt stöd redan från start

  Med erfarenhet av många år inom bemanning, vet vi vilka egenskaper en person måste ha för att kunna bidra från första dagen. Vi fokuserar på att hitta de bästa kandidaterna som passar just ditt företags behov och kultur. Vår rekryteringsprocess innefattar noggrann analys av kandidaters kompetens, personlighet och arbetslivserfarenhet, så att vi kan försäkra oss om att vi matchar rätt person med rätt roll.

  Personalen vi rekryterar inom finansområdet har inte bara teknisk expertis, utan också starka sociala färdigheter för att kunna samarbeta effektivt och bidra till en positiv arbetsmiljö:

  • Flexibilitet: Anpassningsbara och smidiga i sitt arbetssätt, passar de lätt in i olika typer av grupper och kan integreras i ditt befintliga team.
  • Kommunikation: De besitter utmärkta kommunikationsförmågor och kan enkelt förklara komplexa finansiella begrepp för personer med olika bakgrunder och erfarenheter.
  • Problemlösning: Med en förmåga att snabbt och effektivt identifiera och lösa problem, minskar de påfrestningarna på ditt företag och förbättrar resultatet.
  • Branschkunskap: De har den specifika kunskap och erfarenhet som krävs för att hantera de unika utmaningar som ditt företag ställs inför inom finanssektorn. Du kan lita på att de förstår och kan hantera de arbetsuppgifter du behöver hjälp med.

  Vi förstår att företags behov kan variera över tid. Därför erbjuder vi flexibla bemanningslösningar, oavsett om det gäller kortsiktiga projekt, längre uppdrag eller permanenta tjänster. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och ser till att de ekonomer vi tillhandahåller är redo att hjälpa ditt företag växa och utvecklas.

  Hos BQ Redovisning hittar du utbildade ekonomer med lång erfarenhet inom bemanningsbranschen. Vår unika bakgrund ger oss en bred förståelse för våra kunders behov och vilka utmaningar ni står inför:

  • Expertis: Med vår egen erfarenhet inom ekonomi och finans kan vi enkelt identifiera och rekrytera de mest kompetenta kandidaterna som passar just ditt företag.

  • Empati: Eftersom vi själva har arbetat inom finansområdet, kan vi bättre förstå de utmaningar och krav som företag ställs inför och hitta lösningar som passar er bäst.

  • Nätverk: Vårt omfattande nätverk av professionella ekonomer och finansspecialister säkerställer att vi kan matcha dig med de bästa kandidaterna på marknaden.

  • Engagemang: Vi är engagerade i att bygga långvariga relationer med våra kunder och ser till att vi kontinuerligt stöder er genom hela rekryterings- och bemanningsprocessen.

  Vi erbjuder

  Vi erbjuder bemanning av ekonomiassistenter till företag i behov av extra resurs. De största fördelarna med att hyra in personal är att man gör sina fasta kostnader rörliga och undviker indirekta personalutgifter för bland annat sjukskrivningar och uppsägningar.

  Vi arbetar aktivt med att säkerställa rätt person utefter ert behov. Personen fungerar som stöd till företagsledning och ekonomiavdelning. I tjänsten ingår hjälp med administrativ hantering, ex. kvittohantering, leverantörsfakturor, kundfakturering & löneunderlag. Tjänsten debiteras med ett fast timarvode.

  Vi tror att ett företags framgång baseras på att analysera det som skett bakåt och använda det för att kunna skapa bättre förutsättningar att nå en lyckad framtid! Därför finns vi till för att sköta den traditionella bokföringen på ett innovativt sätt och samtidigt genom personlig rådgivning möjliggöra en bättre framtid.

  BQ Redovisning är en modern och personlig redovisningsbyrå. Vi tror mycket på digitalisering och arbetar alltid med den senaste tekniken. Samtidigt som vi arbetar digitalt erbjuder vi våra kunder en egen kontaktperson i syfte att alltid ha någon att vända sig till vid behov, stort som litet. Vi finns till för att hjälpa kunder med den löpande bokföringen och vi ser oss även som en långsiktig partner som hjälper kunder framåt genom ekonomisk rådgivning.

  Varför BQ Redovisning?

  Du har tid till annat

  Välj en redovisningsbyrå som ger dig tid till verksamheten. Med BQ kan du känna dig trygg med att vi har full koll på löner, deklarationer, bokslut och allt annat som rör ekonomin.

  En personlig byrå

  BQ Redovisning är byrån som sätter företagaren i fokus. Vi vet hur viktigt det är att ha en fungerande kontakt med redovisningsbyrån, därför ser vi till att du alltid har oss nära till hands.

  Get in contact with us
   Vart passar ni bäst in? Få en skräddarsydd offert just för ert bolag

   100

   ÅRSOMSÄTTNING (MSEK)

   0

   ANTAL ANSTÄLLDA

   0

   ANTAL VERIFIKATIONER PER MÅNAD


     Prenumerera på nyheter      Bifoga ditt CV