newpage

Vi förstår vårt ansvar, ni kan känna er trygga med oss

Kom i kontakt med oss  Trygghet att växa | Din partner i framgång

  Bra redovisning handlar om att skapa trygghet för företag som vill växa. På BQ Redovisning erbjuder vi den säkerhet som krävs för att kunna skala upp ditt företag och fatta välgrundade beslut. Vi ger dig insikter om din ekonomi i realtid, så att du kan förutse och hantera förändringar innan de inträffar. Med vår expertis kan du känna dig trygg i att veta vilka steg som behövs för att ta ditt företag till nästa nivå. Besök oss och upptäck hur vi kan hjälpa dig att bygga en framgångsrik och hållbar verksamhet.

  Se till att du får rätt stöd redan från start

  Med erfarenhet av många år inom bemanning, vet vi vilka egenskaper en person måste ha för att kunna bidra från första dagen. Vi fokuserar på att hitta de bästa kandidaterna som passar just ditt företags behov och kultur. Vår rekryteringsprocess innefattar noggrann analys av kandidaters kompetens, personlighet och arbetslivserfarenhet, så att vi kan försäkra oss om att vi matchar rätt person med rätt roll.

  Personalen vi rekryterar inom finansområdet har inte bara teknisk expertis, utan också starka sociala färdigheter för att kunna samarbeta effektivt och bidra till en positiv arbetsmiljö:

  • Flexibilitet: Anpassningsbara och smidiga i sitt arbetssätt, passar de lätt in i olika typer av grupper och kan integreras i ditt befintliga team.
  • Kommunikation: De besitter utmärkta kommunikationsförmågor och kan enkelt förklara komplexa finansiella begrepp för personer med olika bakgrunder och erfarenheter.
  • Problemlösning: Med en förmåga att snabbt och effektivt identifiera och lösa problem, minskar de påfrestningarna på ditt företag och förbättrar resultatet.
  • Branschkunskap: De har den specifika kunskap och erfarenhet som krävs för att hantera de unika utmaningar som ditt företag ställs inför inom finanssektorn. Du kan lita på att de förstår och kan hantera de arbetsuppgifter du behöver hjälp med.

  Vi förstår att företags behov kan variera över tid. Därför erbjuder vi flexibla bemanningslösningar, oavsett om det gäller kortsiktiga projekt, längre uppdrag eller permanenta tjänster. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och ser till att de ekonomer vi tillhandahåller är redo att hjälpa ditt företag växa och utvecklas.

  Hos BQ Redovisning hittar du utbildade ekonomer med lång erfarenhet inom bemanningsbranschen. Vår unika bakgrund ger oss en bred förståelse för våra kunders behov och vilka utmaningar ni står inför:

  • Expertis: Med vår egen erfarenhet inom ekonomi och finans kan vi enkelt identifiera och rekrytera de mest kompetenta kandidaterna som passar just ditt företag.

  • Empati: Eftersom vi själva har arbetat inom finansområdet, kan vi bättre förstå de utmaningar och krav som företag ställs inför och hitta lösningar som passar er bäst.

  • Nätverk: Vårt omfattande nätverk av professionella ekonomer och finansspecialister säkerställer att vi kan matcha dig med de bästa kandidaterna på marknaden.

  • Engagemang: Vi är engagerade i att bygga långvariga relationer med våra kunder och ser till att vi kontinuerligt stöder er genom hela rekryterings- och bemanningsprocessen.

  redovisningsbyrå stockholm

  Varför BQ Redovisning?

  Du har tid till annat

  Välj en redovisningsbyrå som ger dig tid till verksamheten. Med BQ kan du känna dig trygg med att vi har full koll på löner, deklarationer, bokslut och allt annat som rör ekonomin.

  En personlig byrå

  BQ Redovisning är byrån som sätter företagaren i fokus. Vi vet hur viktigt det är att ha en fungerande kontakt med redovisningsbyrån, därför ser vi till att du alltid har oss nära till hands.

  Kom i kontakt med oss
   Vart passar ni bäst in? Få en skräddarsydd offert just för ert bolag

   100

   ÅRSOMSÄTTNING (MSEK)

   0

   ANTAL ANSTÄLLDA

   0

   ANTAL VERIFIKATIONER PER MÅNAD


     Prenumerera på nyheter      Bifoga ditt CV