Sveriges tryggaste redovisningsbyrå hjälper
till att effektivisera ert företag Med vår ekonomiska rådgivning hjälper vi dig med företagets viktigaste beslut och är alltid nära till hands!

Ekonomisk rådgivning

Något som många företagare kan ha nytta av är ekonomisk rådgivning.  Ofta är det i samband med hur man ska skriva ett anställningsavtal, hyresavtal eller kund och leverantörsavtal. Som företagare behöver man dessutom ofta hjälp när det är dags för förhandlingar eller att ställa upp kalkyler av olika slag.

Rätt stöd med ekonomisk rådgivning kan göra skillnaden i alla beslut som har en inverkan på bolagets framtid. Se till att ha rätt byrå i ryggen!

En trygg ekonomi börjar med bra ekonomisk rådgivning

Rätt rådgivning och hjälp som företagare gör ofta stor skillnad. Att driva företag är tidskrävande och ofta missar man detaljer och har svårt att få svar på frågor kring ekonomi, drift och verksamheten i det hela. Att ha rätt ekonomisk rådgivning betyder därför att man får det stöd man behöver och har någon att bolla sina idéer med. Behöver man budgetera upp för nästa år, hålla lönesamtal eller veta vart man kan spara in pengar så finns en kvalificerad hjälp tillgänglig.

Som beslutsfattare har man en trygghet som gör att man vågar ta bolaget till nästa nivå utan att känna sig osäker på om resultatet blir det man önskat. En auktoriserad redovisningskonsult är insatt i verksamheten och planerar med dig som företagare. Du får råd i det som rör budgetering, lagar och regelverk och företagets tillväxtmöjligheter. Rådgivaren finns alltid tillgänglig och gör besluten enklare att ta!

Med oss som redovisningsbyrå har du alltid en kundanpassad och proaktiv rådgivning som är anpassad utifrån ditt företags förutsättningar och behov. En proaktiv rådgivning innebär även att du som företagare en bra möjlighet att se framåt med en tillförlitlig information som grund. Vi hjälper dig med viktiga ekonomiska händelser och beslut. Dessutom får du en bättre koll på framtiden och arbetar tryggt med det du känner är viktigt.

Vårt mål är att du som företagare alltid ska känna dig trygg med att du har kunnig personal och rätt hjälp bakom vartenda beslut som tas. Vilken typ av ekonomisk rådgivning som du och ditt företag behöver beror helt och hållet på vad du har för typ av företag, vad det är för verksamhet du bedriver samt vad det är du vill ha hjälp med. Våra auktoriserade redovisningskonsulter anpassar sig alltid efter er verksamhets och ger er den hjälp ni behöver för att utvecklas och klara av morgondagens utmaningar.

I våra företagspaket ingår alltid rådgivning inom:

 • Affärsutveckling
 • Marknadsanalys
 • Kundfordringar
 • Budgetering
 • Skatterådgivning
 • Hantering av moms
 • Deklarationer

Viktiga länkar: Redovisningsbyrå Stockholm | Räkna ut Aktieutdelning | Konsolidera Verksamheten | Påminnelseavgift Bokföring | Räkna ut Moms | Balansomslutning

Vill du ha en budget, marknadsanalys eller andra underlag för att kunna fatta viktiga beslut ?

På Sveriges tryggaste redovisningsbyrå får du en proaktiv rådgivning
och ett personligt stöd i alla viktiga beslut.


  Prenumerera på nyheter   Bifoga ditt CV