Redovisningsbyrå Sollentunastad

Din redovisningsbyrå i Sollentuna

Din redovisningsbyrå i Sollentuna sköter alla delar av ekonomin. Ta hjälp av en digital och personlig byrå. KONTAKTA OSS

Den digitala Redovisningsbyrån i Sollentuna med en personlig touch!

Känner du att det här med bokföring är svårt och bara tar en massa tid som du kan lägga på annat viktigt. Då har du kommit helt rätt, vi är en trygg, modern och personlig redovisningsbyrå i Sollentuna. Vi på BQ arbetar med alla aspekter av redovisning så du behöver inte göra något själv. Det som skiljer oss från de flesta andra redovisningsbyråer är att vi erbjuder fasta priser som inkluderar löpande bokföring, bokslut, lönehantering och allt annat som du kan tänkas behöva hjälp med.

BQ Redovisning erbjuder helhetslösningar som täcker bolagets behov

Vi jobbar hårt för att du ska se oss lite som din bästa vän när det kommer till företaget och bokföringen. Genom att hålla en nära och personlig kontakt med våra kunder har vi bra koll på det som just du behöver hjälp med och det får dig att känna dig trygg med oss vilket är vårt största mål, vi vill vara den tryggaste redovisningsbyrå i Sollentuna.

Värderingar som gynnar dig som kund

Våra värderingar är att stå nära dig som kund så ifall du behöver hjälp med ett akut problem så hjälper vi dig så fort vi kan, det är bara komma över till oss och ta en kaffe så hjälper vi dig. Tack vare vår relation till våra kunder gör det att både vi som personal växer och ditt företag, vi hjälper gärna till att komma med idéer och att lösa problem som kan dyka upp under tiden du driver ditt företag. 

Vi erbjuder personlig rådgivning så genom att kolla tillbaka i tiden och se vad som gått bra och mindre bra kan vi tillsammans komma fram till vad som funkar och inte senare i framtiden. Vi vill att du ska se oss som din långvariga partner när det kommer till bokföring och rådgivning.

Kontakta oss för ett digitalt eller personligt möte!

Modern bokföring till ett fast pris av din redovisningsbyrå i Sollentuna

Redovisningsbyrå Sollentuna | Det som skiljer oss från de flesta andra redovisningsbyråer är inte att vi erbjuder löpande bokföring, bokslut, lönehantering och allt annat utan det som skiljer oss ifrån de andra är att vi erbjuder allt det till fasta priser. Tack vare detta har du en komplett översikt över vad du betalar varje månad. Läs mer om våra tjänster på vår hemsida, skatteverket.se, eller kontakta oss direkt för att boka en gratis konsultation.

Fasta priser som inkluderar bolagets behov

Våra priser är formade för att passa dig som kund oavsett om du har ett stort företag med flera anställda eller om du har ett litet företag med bara några få anställda. Vi har utformat tre paket där det utförligt står vad som ingår, är det så att du behöver något mer är det bara att du hör av dig så sätter vi ihop ett paket som passar just dina behov. Är det så att du bara behöver hjälp med en liten del av till exempel bokslutet kan det passa med flexibla priser vilket är något som vi också erbjuder, så det är bara höra av dig så sätter vi ihop något till just dig.

På BQ Redovisning strävar vi efter att ha långa relationer med våra kunder och just därför vill vi finnas där oavsett om du behöver lite hjälp eller mycket. Dyker det upp något problem så vill vi finnas där och hjälpa dig med det oavsett om det är stort eller litet.

Viktiga länkar: Redovisningsbyrå Stockholm | Räkna ut Aktieutdelning | Konsolidera Verksamheten | Påminnelseavgift Bokföring | Räkna ut Moms | Balansomslutning

Få en skräddarsydd offert med din redovisningsbyrå i Sollentuna Få en skräddarsydd offert just för ert bolag

100

ÅRSOMSÄTTNING (MSEK)

0

ANTAL ANSTÄLLDA

0

ANTAL VERIFIKATIONER PER MÅNAD

  Mer än 45 Års
  Erfarenhet

  1000+ utförda
  uppdrag
  20+ anställda
  & konsulter
  5+ samarbeten med
  ideella verksamheter
  50+ nöjda
  kunder

  Nyheter

  BQ Redovisning strävar efter att ge företagare den bästa tillgängliga informationen gällande ekonomi, nya lagar och regelverk samt allmänna tips och råd för de som bedriver en verksamhet. Vare sig du är kund hos oss eller inte är du alltid välkommen att ta del av våra inlägg och nyheter här.

  Din Ekonomi Är Trygg Hos Oss

  Vi erbjuder helhetslösningar anpassade efter varje kunds behov. Med BQ redovisning får du tid till annat.

  Vad våra kunder tycker om oss

  Läs vad våra kunder säger om våra tjänster:

  Vi ringer upp dig

   Jag skulle vilja diskutera:


    Prenumerera på nyheter     Bifoga ditt CV