Redovisningsbyrå Uppsala - BQ Redovisning

Din redovisningsbyrå i Uppsala

Redovisningsbyrå Uppsala | Vi sköter alla delar av ekonomin. Ta hjälp av en digital och personlig byrå. KONTAKTA OSS

En modern redovisningsbyrå i Stockholm.

Att hitta en redovisningsbyrå i Stockholm har aldrig varit enklare! Bokföring är ett komplext område och utan kunskap kan det göra att företagare får det stressigare än de velat. Med oss som er redovisningsbyrå får ni hjälp med hela eller delar av den löpande bokföringen. Vi anpassar oss efter era behov och ser till att ni får en kvalitetssäkrad bokföring med hjälp av en personlig redovisningskonsult. I den löpande bokföringen ingår allt från att bokföra och betala leverantörsfakturor till att skicka ut kundfakturor och påminnelser. Vi rapporterar självklart även till myndigheter när det krävs och finns även alltid där och stöttar er när ni behöver det. Vår målsättning är att bokföringsarbetet ska vara digitalt och webbaserat. Vi erbjuder därför ett webbaserat affärssystem med smarta lösningar som sparar tid och gör det smidigare och effektivare.

I våra företagspaket ingår alltid:

 • Löpande bokföring
 • Löneadministration
 • Kundreskontra
 • Leverantörsreskontra
 • In och utbetalningar
 • Kontanta utlägg

Få ett smidigt bokslut med din redovisningsbyrå i Stockholm!

Bokslut måste upprättas varje år, oavsett bolagsform. Aktiebolag och ekonomiska föreningar måste dessutom sända in en årsredovisning till bolagsverket. För de aktiebolag som har kvar sin revisor måste en revisionsberättelse lämnas in tillsammans med årsredovisningen. Som er redovisningsbyrå hjälper dig med att upprätta allt som behövs i samband med bokslutet och sköter all kontakt med revisorerna. Allt bokslutsmaterial upprättas enligt de regler och normer som finns. Utöver detta upprättar vi och skickar in inkomstdeklarationen till skatteverket och hjälper till med din k10.

I våra företagspaket ingår alltid:

 • Årsredovisning
 • Årsbokslut
 • Periodiseringar
 • Avskrivningar
 • Bokslutsdispositioner
 • Inkomstdeklaration
Vi sköter hela bokslutet åt er

Deklarationer, moms och skatter; Vi sköter hela biten!

Det finns många frågor och funderingar när man ska göra deklarationer och rapporter. Vad är ingående och utgående moms, hur mycket moms ska man betala och varför ändras f-skatten när slutskatten betalas. Vi har jobbat med dessa frågor i många år med allt från enskilda firmor till större aktiebolag. Tänk inte på vad som ska deklareras, lämna underlagen till oss och vi gör jobbet så att du kan spara energi och ägna din tid åt det som är viktigt för dig.

I våra företagspaket ingår alltid:

 • Skattedeklarationer
 • Rapportering till skatteverket
 • Momsdeklarationer
 • Arbetsgivardeklarationer
 • Inkomstdeklaration
 • K10
Deklarera och bokför hos BQ redovinsing


Effektiv lönehantering med Sveriges tryggaste redovisningsbyrå.

När det kommer till löneadministration finns en hel värld med lagar, regler och komplicerade paragrafer i alla branscher som kan kännas överväldigande. På B.Q Redovisning hanterar vi utöver bokföring och redovisning även löneuträkningar, rapportering till myndigheter, deklarationer och annat som kan kännas överväldigande för er som driver bolag. Med oss finns alltid en professionell rådgivare till hands som sköter allt detta och svarar på de frågor ni har.

I våra företagspaket ingår alltid:

 • Lönekörningar
 • Lews
 • Skatter
 • Semester
 • Rapportering
 • Arbetsgivardeklaration
Låt BQ redovisning ordna med lönerna


Här uppdaterar vi om viktiga händelser för företagare.

Som företagare och ägare av ett bolag vill man vara uppdaterad om alla nyheter som uppstår utan att behöva bli expert eller förstå finansiella termer. Varje dag sker det ändringar på dem olika företags segmenten här kan du kolla närmare på hur dem olika lagar och regler ändras utan krångliga termer. Vi ser till att du får dem viktigaste företags nyheterna, uppdateringarna och all aktuell information som är viktigt för dig som företagare.

I våra företagspaket ingår alltid:

 • Nya lagar och regler som rör företagare
 • Viktiga datum för skatt- och momsregler
 • Uppdateringar från B.Q Redovisning
Här håller ni er uppdaterade med alla nyheter som rör bokföring, moms, lagar med mera

Den moderna Redovisningsbyrån i Uppsala med en personlig touch!

När man driver ett företag är det viktigt att redovisa och bokföra företagets utgifter och intäkter till Skatteverket, men det är också viktigt för att man ska få en överblick om hur företaget ligger till, rent ekonomiskt. Det är inte alltid det roligaste eller det lättaste jobbet, men med hjälp av en auktoriserad redovisningsbyrå får man jobbet gjort ordentligt och kan försäkra sig om att det blir korrekt utfört. Det finns många redovisningsbyråer att ta hjälp av, men en utav dem är Widgrens bokföringsbyrå som har sitt säte i centrala Uppsala, norr om Stockholm.

BQ Redovisning erbjuder konkurrenskraftiga ekonomiska tjänster Uppsala

BQ Redovisning är en redovisningsbyrå som funnits på marknaden i över 6 år och all personal som är anställda för BQ Redovisning är erfarna och auktoriserade redovisningskonsulter. Du kan alltså känna dig trygg när du anlitar oss. Vi erbjuder många ekonomiska tjänster så som bokföring, redovisning, digitala tjänster, administration, men även med ekonomisk rådgivning. Vi sköter inte enbart ekonomidelarna i företaget, utan är även behjälplig vid all form av administration.

 

Ekonomisk rådgivning med din redovisningsbyrå i Uppsala

Förutom att vi hjälper till med företagets ekonomi bistår vi även med ekonomisk rådgivning. Du kanske vill starta en egen redovisningsbyrå, alternativt sköta ekonomin för ditt befintliga företag på egen hand, men vet inte hur du ska gå tillväga. Då kan du också ta hjälp av BQ Redovisning. Vi ger tips och råd på hur du ska gå tillväga, hur du bör tänka och allt runtomkring. Vi anpassar rådgivningen efter ditt behov och skräddarsyr en plan som är totalt anpassad efter det. Dessutom kan du bolla tankar och idéer med en av våra erfarna redovisningskonsulter och med hjälp av dem ta rätt beslut i viktiga frågor som gäller företagets ekonomi och framtid.

Total ekonomifunktion

Hos oss får du hjälp med allt du önskar och behöver inom ekonomi och administration. Vi erbjuder assistans i hela ekonomiflödet från ax till limpa och slutför jobbet korrekt. Den totala ekonomifunktionen, det vill säga moms, redovisning, lönehantering, bokslut, årsredovisning, deklarationer, koncernredovisning, skatteärenden, frivillig moms på fastigheter, bilförmånsbeskattning och vinstmarginalbeskattning är många av de delar vi bistår med. Det innebär att du som företagare inte behöver tänka på någonting vad gäller alla ekonomiska delar i företaget. Vi på BQ Redovisning sköter allt.

Digitala tjänster

Med digitala tjänster sköts allting online och du behöver inte krångla med onödiga pappersfakturor, som också lätt kan komma bort eller gå sönder, vilket underlättar vid fakturering. Det resulterar i sin tur i att det blir mindre att administrera på sikt, som också spar in på kostnader för ditt företag. BQ redovisning i Uppsala använder sig av välkända ekonomisystem, så som Fortnox och Visma och därför kan du känna sig extra trygg med att anlita oss. Med ett bra ekonomisystem och en erfaren redovisningskonsult behöver du inte vara orolig över att något går förlorat eller glöms bort. Du får också allt samlat i ett forum och får tillgång till hela BQ’s kunskapsbas som berör redovisning och lönehantering. Det är dessutom också bättre för miljön när man spar in på papper, eftersom man bidrar till mindre miljöutsläpp och därav mindre miljöpåverkan, men arbetet blir lika effektivt ändå eftersom man kan göra allt digitalt.

Hör gärna av dig till oss idag så berättar vi mer!

Få en skräddarsydd offert med din redovisningsbyrå i Uppsala Få en skräddarsydd offert just för ert bolag

100

ÅRSOMSÄTTNING (MSEK)

0

ANTAL ANSTÄLLDA

0

ANTAL VERIFIKATIONER PER MÅNAD

  Mer än 45 Års
  Erfarenhet

  1000+ utförda
  uppdrag
  20+ anställda
  & konsulter
  5+ samarbeten med
  ideella verksamheter
  50+ nöjda
  kunder

  Nyheter

  BQ Redovisning strävar efter att ge företagare den bästa tillgängliga informationen gällande ekonomi, nya lagar och regelverk samt allmänna tips och råd för de som bedriver en verksamhet. Vare sig du är kund hos oss eller inte är du alltid välkommen att ta del av våra inlägg och nyheter här.

  Din Ekonomi Är Trygg Hos Oss

  Vi erbjuder helhetslösningar anpassade efter varje kunds behov. Med BQ redovisning får du tid till annat.

  Vad våra kunder tycker om oss

  Läs vad våra kunder säger om våra tjänster:

  Vi ringer upp dig

   Jag skulle vilja diskutera:


    Prenumerera på nyheter     Bifoga ditt CV