Sveriges tryggaste redovisningsbyrå

Vi vet att alla kunder är unika och har olika behov. På B.Q Redovisning erbjuder
vi lösningar som omfattar allt ni behöver.

Om oss:

BQ Redovisning har djup och bred erfarenhet av samtliga av de tjänster vi tillhandahåller. Vi vänder oss till både små och större företag såväl som till privatpersoner som behöver hjälp med bokföring och redovisningstjänster. Vi fortbildar oss kontinuerligt för att alltid vara uppdaterade med det senaste inom skatteregler och juridik, så att du som kund hos oss är garanterad rätt rådgivning.

 

Ett helt nytt sätt att se på redovisning och bokföring;

 

Varför startade vi BQ Redovisning?

BQ Redovisning startades av 2 driftiga ekonominördar i Stockholm. Efter att ha hört samma klagomål av företagare under vår tid som anställda bestämde vi oss för oss för att bygga något helt unikt!

 

”Bokföringen är krånglig!” ”Jag önskar att lönehanteringen kunde skötas på ett effektivare sätt!” ”Det är alltid stressigt inför bokslutet varje år!” ”Jag hade hoppats att det varit enklare att starta eget!” – Dessa är vissa saker många företagare tar upp och det har aldrig funnits en lösning på allt detta – förrän nu!

 

Med många år av utbildningar och arbete inom företagsekonomi bestämde vi oss för att förenkla hela ekonomihanteringen och göra det smidigare för företagare. Detta ledde till att vi satte oss ner i Stockholm Stadsbibliotek en regnig sommarkväll och började bygga på vår affärsidé: En helhetslösning som gör att företagare slipper lägga ner tid på ekonomin!

 

En traditionell redovisningsbyrå med en modern twist

 

Vår vision

Vår vision är att ha en modern redovisningsbyrå som även är personlig. Som kund ska du kunna lämna in material och få dina rapporter och budgetplaneringar online. Vi tror mycket på digitalisering och arbetar alltid med de senaste teknikerna som förenklar våra kunders bokföring. Samtidigt tror vi på att våra kunder ska ha tillgång till sin redovisningsbyrå för att få personlig rådgivning och ha någon att vända sig till via telefon eller besök utan en massa extrakostnader. Våra kunder ska kunna vända sig till sin redovisningsbyrå med allt som rör ekonomin. Inte enbart bokföringen och bokslutet. Som Sveriges tryggaste redovisningsbyrå vill vi erbjuda våra kunder det bästa av två världar!

 

Våra arbetsmetoder

Våra arbetsmetoder har inte ändrats sedan vår uppstart. Vi vill ge företagare tid till att utveckla verksamheten och göra det som de är bäst på. Vi förstår att det kan vara svårt att göra när man samtidigt behöver sätta sig in i bokföring, faktureringar, bokslut och lönehantering. Man vill heller inte behöva oroa sig över vad fakturan kommer att landa på för redovisningen. Därför sätter vi oss alltid in i verksamheten och erbjuder ett fastpris som täcker alla delar av ekonomin. Som kund har du alltid en person inom byrån som du vänder dig till och får på så vis den absolut bästa hjälpen. Din kontaktperson är väl insatt i verksamheten och förstår ditt behov när det kommer till budgetering, bokföring, lönehanteringen med mera. Våra medarbetare strävar alltid efter att ha de nöjdaste kunderna. Genom att lära sig om er verksamhet och ert bolags visioner så får ni en ovärderlig ekonomipartner!

 

Idag finns det många byråer som erbjuder digitaliserade lösningar men de saknar den mänskliga faktorn. Att vi kallas för Sveriges tryggaste redovisningsbyrå visar vart vi står på den fronten. På BQ Redovisning älskar vi digitalisering och är en modern byrå i alla aspekter – men vi förstår även behovet av personlig rådgivning. Kom över på en kaffe, slå oss en signal eller bjud över oss på en fika i ditt kontor! I alla våra företagspaket ingår det ekonomisk rådgivning och detta har gjort att vi växt snabbare än vad vi räknat med. Vi är glada över att kunna göra det vi är bäst på, samtidigt som vi gör skillnad för andra!

 

Som kund är du alltid i centrum!

Som kund kan du skicka kvitton och fakturor via vår samarbetspartners app, hemsida eller epost. Vi ser till att det bokförs upp på rätt sätt och skickar rapporter som håller dig uppdaterad om allt! Alla kunder är lika viktiga för oss – oavsett om du anlitar oss för att sköta hela den ekonomiska administrationen eller enstaka uppdrag. 

 

Vi är medlemmar i Srf konsulterna.

Vi innehar F-skattsedel.

Alla våra anställda är försäkrade.

VÅRT TEAM

LUIS; Visionären

Luis älskar att bolla idéer med andra, har du en fråga eller fundering finner du alla svar hos Luis. Det som utmärker Luis är hans glada inställning till EXAKT ALLTING. Du hittar aldrig en Luis på annat än det bästa humöret!

HADIL; Den noggranna

Visst är vi alla noggranna, men med Hadil slinker inte den minsta detaljen förbi! Med 8 år i branschen utmärker hon sig som personen alla företag önskar de hade. Hon är ordningsam, har stenkoll och älskar ett gott skratt!

KAROLINA; Paragrafryttaren

Karolina är den i gruppen som kan allt om lagar och regler. Hon vet exakt allt som händer i Bolagsverket, Skatteverket och andra myndigheter. Karolina är vårt eget uppslagsverk på kontor och älskar det hon jobbar med!

ADRIANA; Arbetsmyran

Adriana älskar att jobba! Vare sig det sker på kontor, pendeltåget eller lunchen så får man akta sig för att störa en Adriana i ”work mode”. Adriana ser till att det finns bullar på kontor och kräver minst 3 koppar kaffe om dagen!

Evelin-Malin; Superwoman!

Malin är en personalfavorit redan efter en månad på BQ! Hennes extra-glad attityd, höga arbetstempo och strävan efter att ha 100% nöjda kunder gör att vi inte vet hur vi klarade oss utan henne! 

IBRAHIM; Livsnjutaren

Ibrahim är vår IT konsult och hjälper BQ Teamet med allt som rör hemsidan, annonseringen och sökmotoroptimeringen via SEO Gruppen. Hans expertis gör honom ovärderlig för oss!

FREDY; Kontoexperten

Alla våra kunder älskar Fredy! Han hanterar våra konton och ser till att kunders önskemål blir en realitet. Fredy skickar ut biobiljetter, bjuder på middagar och vill ha de nöjdaste kunderna i Sverige!

MIRIAM; Den energiske!

Miriam är ny i teamet men visar redan framfötterna som redovisningskonsult! Hon är energisk, glad och dricker inte kaffe(!?). Redan under sin korta tid på BQ har hon blivit en kundfavorit!

Vill du ha Sveriges bästa bokföring till
marknadens lägsta pris?

Har du några frågor kring hur vi kan hjälpa just ditt
företag med bokföring och redovisning? Tveka inte att kontakta oss!

JA, FIXA MIN BOKFÖRING!