Netto

Netto – En Kort Historia

Netto är en relativt ny kedja som föddes i Danmark på 1980-talet. Konceptet byggde på att ge kunderna en utmärkt service samtidigt som man kunde erbjuda låga priser. Idén om att sälja varor för ett överkomligt pris har varit fundamentalt för Netto från starten. Sedan dess har man vuxit till en stor kedja med närvaro i flera europeiska länder.

Produkter

Netto har valt att fokusera på att sälja matvaror och drycker till överkomliga priser. Man arbetar hårt för att tillhandahålla en hög kvalitet på varorna samt att ha ett stort och varierat utbud. Netto erbjuder också en delvaror som köksredskap, smink, elektronik och leksaker.

Butiker

Netto butiker finns i Danmark, Tyskland, Storbritannien, och Polen. I Sverige öppnade man sin första butik i Trelleborg 2002. Sedan dess har Netto vuxit och har idag 163 butiker i 71 städer runt om i landet. Varje Netto butik har en personlig känsla och anpassas efter det lokala samhällets behov för att ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen.

Butikskedjans Miljöarbete

Netto arbetar med att minska sin miljöpåverkan inom flera områden. Genom att ha kontroll på sina processer kan man påverka gasutsläpp och energianvändning. Netto strävar också efter att ha en effektiv och ansvarsfull hantering av sopor och avfall. För att minska användningen av plast använder man återanvänt material och miljövänlig förpackning.

Medlemskap

Netto erbjuder ett medlemsprogram där man kan få specialerbjudanden på varor samt poäng på sitt köp. Medlemskapet är gratis och man kan bli medlem i butiken eller genom Netto-appen. Som medlem får man också tillgång till inbjudningar till privata shoppingevent och liknande förmåner.

Sammanfattning

Netto har sedan sin start varit en populär butikskedja för alla som vill handla till små priser utan att kompromissa med kvaliteten på varorna. Kedjan har sedan utvecklats och idag ligger fokus på hållbarhet och ansvar. Med en personlig känsla i varje butik och ett brett sortiment av varor är Netto en trevlig plats att handla på.
    Prenumerera på nyheter      Bifoga ditt CV