Lönespecialist sökes i Stockholm

Lönespecialist sökes i Stockholm

Hos oss är den anställdes driv och arbetsinsats, nyckeln till framgång!

BQ genomsyras av en positiv företagskultur där vi jobbar nära varandra och har lätt till skratt. Vi söker därför dig som är positiv och ansvarstagande med ett stort engagemang för ditt arbete. För att lyckas i rollen är det också viktigt att kunna ha många bollar i luften, arbeta i högt tempo och vara lösningsorienterad. 

Vi har en tydlig vision; att vara Sveriges tryggaste redovisningsbyrå. Detta förutsätter en arbetsplats med kvalificerad och kompetent personal med bred erfarenhet inom redovisning. För att uppnå vår vision erbjuder vi dig som anställd en positiv arbetskultur med kontinuerliga möjligheter till personlig utveckling. 

Avdelning: Ekonomi
Plats: Stockholm Stad
Utbildning: Magisterexamen

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

 • Planering
 • Månadsavstämning av lönekonton
 • Rapportering till Skatteverket gällande sociala avgifter och skatter
 • Kontakt med kunder och myndigheter
 • Framtagning av interna och externa rapporter
 • Pensionsavstämningar
 • Granskning av anställningsavtal
 • Rådgivning inom arbetsrätt och kollektivavtal
 • Stöd vid uppsägning och varsel

Om oss

Vi på BQ Redovisning har stor erfarenhet av samtliga av de tjänster vi tillhandahåller. Vi vänder oss till medelstora och stora företag som behöver hjälp med redovisning, löneadministration & affärsrådgivning. Vi fortbildar oss kontinuerligt för att alltid vara uppdaterade med det senaste inom skatteregler och juridik, så att våra kunder garanteras rätt rådgivning.

Sveriges tryggaste redovisningsbyrå

Idag finns det många byråer som erbjuder digitaliserade lösningar men ofta missar man den mänskliga faktorn. Att vi kallas för Sveriges tryggaste redovisningsbyrå visar vart vi står på den fronten. På BQ Redovisning älskar vi digitalisering och är en modern byrå i alla aspekter – men vi förstår även behovet av personlig rådgivning. Kom över på en kaffe, slå oss en signal eller bjud över oss på en fika i ditt kontor! 

Vi tror på att ge tillbaka

För oss är det viktigt att ge tillbaka till samhället. Vi gör det genom att stötta olika ideella organisationer som på olika sätt hjälper människor i behov och bidrar till en positiv förändring i samhället. 

Välkommen med din ansökan så snart du kan, vi tillsätter löpande!

#jobbjustnu


  Prenumerera på nyheter   Bifoga ditt CV