Redovisningchef

Redovisningchef

Hos oss är den anställdes driv och arbetsinsats, nyckeln till framgång!

BQ genomsyras av en positiv företagskultur där vi jobbar nära varandra och har lätt till skratt. Vi söker därför dig som är positiv och ansvarstagande med ett stort engagemang för ditt arbete. För att lyckas i rollen är det också viktigt att kunna ha många bollar i luften, arbeta i högt tempo och vara lösningsorienterad. 

Vi har en tydlig vision; att vara Sveriges tryggaste redovisningsbyrå. Detta förutsätter en arbetsplats med kvalificerad och kompetent personal med bred erfarenhet inom redovisning. För att uppnå vår vision erbjuder vi dig som anställd en positiv arbetskultur med kontinuerliga möjligheter till personlig utveckling. 

Din roll:

Som redovisningschef på BQ Redovisning har du ett operativt helhetsansvar för redovisningsavdelningen. Du är ansvarig att säkerställa hög kvalité, att hålla utsatta deadlines och tillgodose kunders behov för att i slutändan bidra till att nå företagets utsatta mål. Till din hjälp har du stöd från ekonomiavdelningen som sköter löpande bokföring med reskontror och verifikationer.

Avdelning: Ekonomi
Plats: Stockholm Stad
Utbildning: Magisterexamen

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

 • Leda det dagliga arbetet på redovisningsavdelningen.
 • Ansvara för månads och årsbokslut för våra kunder.
 • Upprättande av rapporter, skattefrågor och deklarationer.
 • Arbete med analyser och rapportering enligt relevanta regelverk, K2,K3 och IFRS.
 • Upprättande av koncernredovisning.
 • Kontakt med kunder, revisorer, banker och myndigheter avseende redovisningsmässiga frågor.
 • Förbättra och effektivisera arbetet inom redovisningsavdelningen

Utöver ovanstående uppgifter ska du tillsammans med närmsta chef applicera din kunskap, erfarenhet och ditt driv för att få bolaget och dig själv att växa på bästa sätt.

Här erbjuds du att bli en del av ett snabbväxande företag och en fantastisk positivt team och du kommer vara omgiven av kollegor och chefer som tillsammans strävar mot att företaget ska nå den absoluta toppen inom sitt segment.

Utöver din grundlön så erbjuds du även ett mycket generöst bonussystem utan tak.

Om oss

Vi på BQ Redovisning har stor erfarenhet av samtliga av de tjänster vi tillhandahåller. Vi vänder oss till medelstora och stora företag som behöver hjälp med redovisning, löneadministration & affärsrådgivning. Vi fortbildar oss kontinuerligt för att alltid vara uppdaterade med det senaste inom skatteregler och juridik, så att våra kunder garanteras rätt rådgivning.

Sveriges tryggaste redovisningsbyrå

Idag finns det många byråer som erbjuder digitaliserade lösningar men ofta missar man den mänskliga faktorn. Att vi kallas för Sveriges tryggaste redovisningsbyrå visar vart vi står på den fronten. På BQ Redovisning älskar vi digitalisering och är en modern byrå i alla aspekter – men vi förstår även behovet av personlig rådgivning. Kom över på en kaffe, slå oss en signal eller bjud över oss på en fika i ditt kontor! 

Vi tror på att ge tillbaka

För oss är det viktigt att ge tillbaka till samhället. Vi gör det genom att stötta olika ideella organisationer som på olika sätt hjälper människor i behov och bidrar till en positiv förändring i samhället. 

Välkommen med din ansökan så snart du kan, vi tillsätter löpande!

#jobbjustnu


  Prenumerera på nyheter   Bifoga ditt CV