Redovisningsbyrå Stockholm stad

Din redovisningsbyrå i Stockholm

Din redovisningsbyrå i Stockholm sköter alla delar av ekonomin. Ta hjälp av en digital och personlig byrå. KONTAKTA OSS

En modern redovisningsbyrå i Stockholm.

Att hitta en redovisningsbyrå i Stockholm har aldrig varit enklare! Bokföring är ett komplext område och utan kunskap kan det göra att företagare får det stressigare än de velat. Med oss som er redovisningsbyrå får ni hjälp med hela eller delar av den löpande bokföringen. Vi anpassar oss efter era behov och ser till att ni får en kvalitetssäkrad bokföring med hjälp av en personlig redovisningskonsult. I den löpande bokföringen ingår allt från att bokföra och betala leverantörsfakturor till att skicka ut kundfakturor och påminnelser. Vi rapporterar självklart även till myndigheter när det krävs och finns även alltid där och stöttar er när ni behöver det. Vår målsättning är att bokföringsarbetet ska vara digitalt och webbaserat. Vi erbjuder därför ett webbaserat affärssystem med smarta lösningar som sparar tid och gör det smidigare och effektivare.

I våra företagspaket ingår alltid:

 • Löpande bokföring
 • Löneadministration
 • Kundreskontra
 • Leverantörsreskontra
 • In och utbetalningar
 • Kontanta utlägg

Få ett smidigt bokslut med din redovisningsbyrå i Stockholm!

Bokslut måste upprättas varje år, oavsett bolagsform. Aktiebolag och ekonomiska föreningar måste dessutom sända in en årsredovisning till bolagsverket. För de aktiebolag som har kvar sin revisor måste en revisionsberättelse lämnas in tillsammans med årsredovisningen. Som er redovisningsbyrå hjälper dig med att upprätta allt som behövs i samband med bokslutet och sköter all kontakt med revisorerna. Allt bokslutsmaterial upprättas enligt de regler och normer som finns. Utöver detta upprättar vi och skickar in inkomstdeklarationen till skatteverket och hjälper till med din k10.

I våra företagspaket ingår alltid:

 • Årsredovisning
 • Årsbokslut
 • Periodiseringar
 • Avskrivningar
 • Bokslutsdispositioner
 • Inkomstdeklaration
Vi sköter hela bokslutet åt er

Deklarationer, moms och skatter; Vi sköter hela biten!

Det finns många frågor och funderingar när man ska göra deklarationer och rapporter. Vad är ingående och utgående moms, hur mycket moms ska man betala och varför ändras f-skatten när slutskatten betalas. Vi har jobbat med dessa frågor i många år med allt från enskilda firmor till större aktiebolag. Tänk inte på vad som ska deklareras, lämna underlagen till oss och vi gör jobbet så att du kan spara energi och ägna din tid åt det som är viktigt för dig.

I våra företagspaket ingår alltid:

 • Skattedeklarationer
 • Rapportering till skatteverket
 • Momsdeklarationer
 • Arbetsgivardeklarationer
 • Inkomstdeklaration
 • K10
Deklarera och bokför hos BQ redovinsing


Effektiv lönehantering med Sveriges tryggaste redovisningsbyrå.

När det kommer till löneadministration finns en hel värld med lagar, regler och komplicerade paragrafer i alla branscher som kan kännas överväldigande. På B.Q Redovisning hanterar vi utöver bokföring och redovisning även löneuträkningar, rapportering till myndigheter, deklarationer och annat som kan kännas överväldigande för er som driver bolag. Med oss finns alltid en professionell rådgivare till hands som sköter allt detta och svarar på de frågor ni har.

I våra företagspaket ingår alltid:

 • Lönekörningar
 • Lews
 • Skatter
 • Semester
 • Rapportering
 • Arbetsgivardeklaration
Låt BQ redovisning ordna med lönerna


Här uppdaterar vi om viktiga händelser för företagare.

Som företagare och ägare av ett bolag vill man vara uppdaterad om alla nyheter som uppstår utan att behöva bli expert eller förstå finansiella termer. Varje dag sker det ändringar på dem olika företags segmenten här kan du kolla närmare på hur dem olika lagar och regler ändras utan krångliga termer. Vi ser till att du får dem viktigaste företags nyheterna, uppdateringarna och all aktuell information som är viktigt för dig som företagare.

I våra företagspaket ingår alltid:

 • Nya lagar och regler som rör företagare
 • Viktiga datum för skatt- och momsregler
 • Uppdateringar från B.Q Redovisning
Här håller ni er uppdaterade med alla nyheter som rör bokföring, moms, lagar med mera

Den digitala Redovisningsbyrån i Stockholm med en personlig touch!

Känner du att det här med bokföring är svårt och bara tar en massa tid som du kan lägga på annat viktigt. Då har du kommit helt rätt, vi är en trygg, modern och personlig redovisningsbyrå i centrala Stockholm. Vi på BQ arbetar med alla aspekter av redovisning så du behöver inte göra något själv. Det som skiljer oss från de flesta andra redovisningsbyråer är att vi erbjuder fasta priser som inkluderar löpande bokföring, bokslut, lönehantering och allt annat som du kan tänkas behöva hjälp med.

BQ Redovisning erbjuder helhetslösningar som täcker bolagets behov

Vi jobbar hårt för att du ska se oss lite som din bästa vän när det kommer till företaget och bokföringen. Genom att hålla en nära och personlig kontakt med våra kunder har vi bra koll på det som just du behöver hjälp med och det får dig att känna dig trygg med oss vilket är vårt största mål, vi vill vara den tryggaste redovisningsbyrå i Stockholm.

Värderingar som gynnar dig som kund

Våra värderingar är att stå nära dig som kund så ifall du behöver hjälp med ett akut problem så hjälper vi dig så fort vi kan, det är bara komma över till oss och ta en kaffe så hjälper vi dig. Tack vare vår relation till våra kunder gör det att både vi som personal växer och ditt företag, vi hjälper gärna till att komma med idéer och att lösa problem som kan dyka upp under tiden du driver ditt företag. 

Vi erbjuder personlig rådgivning så genom att kolla tillbaka i tiden och se vad som gått bra och mindre bra kan vi tillsammans komma fram till vad som funkar och inte senare i framtiden. Vi vill att du ska se oss som din långvariga partner när det kommer till bokföring och rådgivning.

Kontakta oss för ett digitalt eller personligt möte!

Modern bokföring till ett fast pris av din redovisningsbyrå i Stockholm

Redovisningsbyrå Stockholm | Det som skiljer oss från de flesta andra redovisningsbyråer är inte att vi erbjuder löpande bokföring, bokslut, lönehantering och allt annat utan det som skiljer oss ifrån de andra är att vi erbjuder allt det till fasta priser. Tack vare detta har du en komplett översikt över vad du betalar varje månad.

Fasta priser som inkluderar bolagets behov

Våra priser är formade för att passa dig som kund oavsett om du har ett stort företag med flera anställda eller om du har ett litet företag med bara några få anställda. Vi har utformat tre paket där det utförligt står vad som ingår, är det så att du behöver något mer är det bara att du hör av dig så sätter vi ihop ett paket som passar just dina behov. Är det så att du bara behöver hjälp med en liten del av till exempel bokslutet kan det passa med flexibla priser vilket är något som vi också erbjuder, så det är bara höra av dig så sätter vi ihop något till just dig.

På BQ Redovisning strävar vi efter att ha långa relationer med våra kunder och just därför vill vi finnas där oavsett om du behöver lite hjälp eller mycket. Dyker det upp något problem så vill vi finnas där och hjälpa dig med det oavsett om det är stort eller litet.

Få en skräddarsydd offert med din redovisningsbyrå i Stockholm Få en skräddarsydd offert just för ert bolag

100

ÅRSOMSÄTTNING (MSEK)

0

ANTAL ANSTÄLLDA

0

ANTAL VERIFIKATIONER PER MÅNAD

  Mer än 45 Års
  Erfarenhet

  1000+ utförda
  uppdrag
  20+ anställda
  & konsulter
  5+ samarbeten med
  ideella verksamheter
  50+ nöjda
  kunder

  Nyheter

  BQ Redovisning strävar efter att ge företagare den bästa tillgängliga informationen gällande ekonomi, nya lagar och regelverk samt allmänna tips och råd för de som bedriver en verksamhet. Vare sig du är kund hos oss eller inte är du alltid välkommen att ta del av våra inlägg och nyheter här.

  Din Ekonomi Är Trygg Hos Oss

  Vi erbjuder helhetslösningar anpassade efter varje kunds behov. Med BQ redovisning får du tid till annat.

  Vad våra kunder tycker om oss

  Läs vad våra kunder säger om våra tjänster:

  Vi ringer upp dig

   Jag skulle vilja diskutera:


    Prenumerera på nyheter     Bifoga ditt CV


      • Enkelt formulär
      • Detaljerat formulär

      0%       0%