Lediga tjänster

Redovisningsekonom sökes till vårt kontor i Kista

bqredovisning BQ Accounting AB

Din Redovisningsbyrå i Stockholm

Är du en motiverad, utgående och positiv person? Vill du arbeta i ett socialt team med bra utvecklingsmöjligheter? Då har vi en bra möjlighet för dig att jobba i vårt kontor i Kista! Vi söker en assisterande redovisningsekonom till vår Chefsekonom som vill anta utmaningen att utvecklas till en ledande kraft inom redovisning!

 

Om BQ Redovisning:

Vi är ett ungt företag som arbetar för att hela tiden ligga i framkant och använder oss av senaste system och teknik tillsammans med arbetsmetodik som skiljer sig från den traditionella byrån. BQ Redovisning erbjuder kunder helhetslösningar för ekonomin och en oöverträffad service.

 

Dina arbetsuppgifter:

Vi arbetar i team runt kunderna med uppdelade ansvar för reskontror, redovisning och lön. Som assistent till vår chefsekonom kommer du att involveras i våra viktigaste kunduppdrag, avstämningar, bokslut, utredningar, projekt, utvecklingsarbete mm, högt som lågt. Här får du alla förutsättningar för att utvecklas och växa i karriären.

 

Dina personliga egenskaper:

Du har åtminstone en kandidatexamen med inriktning på redovisning och är en fullfjädrad redovisningsekonom med några års kvalificerad erfarenhet.Vi tror att du redan arbetat med liknande arbetsuppgifter som revisorsassisten och/eller med ett eget övergripande redovisningsansvar för en mindre eller medelstor organisation och känner dig redo att växa vidare i en professionell organisation.

 

Du har en grundläggande förståelse för företagande och ser dig själv som något av en entreprenör.
Har du någon gång utvecklat eget företag/projekt eller varit delaktig i ledningsgrupparbete är det en merit.Du är en ansvarsfull, positiv, kreativ och initiativrik person som klarar av att hantera stora volymer på kort tid och under eget ansvar bättre än andra. Det är viktigt att du trivs med att arbeta under tidspress samt drivs av att utveckla ditt eget ansvarsområde.

 

I din roll är kommunikation med kunden mycket viktigt, och kräver mycket goda språkkunskaper liksom att du är en god ambassadör och kan representera våra värderingar. Du har datavana och är van vid att arbeta i olika moderna ekonomisystem, Excel mm.

 

Vi erbjuder:

  • En perfekt arbetsplats för att utvecklas inom ekonomi
  • Arbetsplats i Kista Centrum, precis bredvid tunnelbana, restauranger och fik
  • Stockholms gladaste arbetskollegor!
  • Marknadskraftig lön och förmåner
  • Stöd och löpande utbildningar

 

Varaktighet, arbetstid:

Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

 

Så ansöker du:

Då vi vill hitta rätt person snarast möjligt kommer urval och intervjuer ske löpande.
Ansökan kan skickas till e-postadress: [email protected]. Märk ansökan: Redovisningsekonom, Kista.

To apply for this job email your details to jobb@bqredovisning.se